About Us

INVERTION OY

Invertion Oy on vuonna 2015 perustettu Raumalainen ohjelmistoyritys jossa hommat tehdään oikealla asenteella.

Uskomme että raportointi tehdään nyt ja tulevaisuudessa mobiiliympäristössä - laitteilla, jotka meillä kaikilla jo nykyään on taskussa. Asioista on turha tehdä liian vaikeita kun ne pystyy helposti ja automatisoidusti hoitamaan. Raporttien kirjoittamiseen ei pitäisi mennä aikaa yhtään hukkaan vaan oikeilla optimoiduilla ratkaisuilla työnkulku ja projektijohtaminen on helppo saada hanskaan. Me lupaamme tuoda ratkaisut teille.

Read More

Missio

1
Aidosti sähköinen

Uskomme että raportointi tehdään nyt ja tulevaisuudessa mobiililaitteilla - ilman paperivuoria

2
Tuottavuuden parantaminen

Haluamme olla keskeisessä roolissa parantamassa asiakkaidemme tuottavuuden kehitystä.

3
Kestävät asiakassuhteet

Haluamme olla paras ja luotettavin yhteistyökumppani mobiiliratkaisuihin liittyen!


Visio

Visio

Invertion Oy yrittäjävetoinen ohjelmistokehitystalo jossa hommat tehdään asenteella. Haluamme olla teknologinen edelläkävijä ja suunnannäyttäjä yrityksille kohti tuottavampaa huomista.
Haluamme myös olla paras ja luotettavin yhteistyökumppani tarjoamissamme palveluissa.
Kiinteistöissä, tuotanto- ja huoltoympäristöissä on paljon parannettavaa, optimoitavaa ja ennen kaikkea automatisoitavaa. Me luomme asiakkaillemme tuottavuuden avaimet. Pääkonttorimme sijaitsee Raumalla.
Tuotamme ja kehitämme ohjelmistoratkaisuja mobiiliin ja työpöytäkäyttöliittymiin. Tehtävämme ja intohimomme on luoda helpompia ja tehokkaampia ratkaisuja asiakkaidemme arkeen luomalla kokonaisuuksia joita on helppo käyttää. Kestävän hinnoittelurakenteemme johdosta asiakas ei maksa ohjelmistoa hankkiessa suuria osto- tai aloituskustannuksia vaan käyttäjälisenssikohtainen kuukausihinnoittelu varmistaa sen että kustannukset pysyvät hallinnassa.
Asiakkaihimme kuuluu yrityksiä useilta sektoreilta, suurista pörssiyhtiöistä - pieniin ja keskisuuriin yrityksiin. Räätälöity sovellus ei ole koskaan ollut näin helposti saatavilla. Työskentelemme kovasti luodaksemme mahdollisuuden tehdä asiakkaidemme päivästä tuottavampi ja automatisoidumpi. Olemme erikoistuneet mobiileihin kunnossapidon raportointisovelluksiin.
Invertion Oy on myös Google Apps For Work- jälleenmyyjä. Me otamme vastuun siirtymästänne maailman parhaan workflow-kokonaisuuden piiriin!


Our Skills

UI Design 80%
Branding & Identity 70%
JavaScript 60%
HTML5&CSS3 90%
Wordpress 70%

Our Team

 • Myynti & Markkinointi

  Niko

  Nikon vastuulla on käyttöliittymien UI suunnittelu.
 • Ohjelmistosuunnittelu

  Mika

  Mikan vastuualueena on mobiilisovellusten arkkitehtuuri.
 • Ohjelmistosuunnittelu

  Juha

  Juhan vastuualueena on työpöytäkäyttöliittymien ohjelmointi sekä raportointikoodi.