INVERTION OY
Yritys jossa ohjelmistonkehitys tehdään asenteella
TEEMME PITKÄÄ PÄIVÄÄ
Jotta sinun päiväsi olisi helpompi ja saisit aikaan enemmän automatisoiduilla prosesseilla!
RAPORTOINTI
Tullaan tekemään nyt ja tulevaisuudessa ilman paperivuoria - mobiilissa käyttöympäristössä
GOOGLE LISENSSIT
Otamme vetovastuun siirtymästänne uuteen aikakauteen
GOOGLE APPS FOR WORK
Hanki nyt maailman paras workflow -kokonaisuus meiltä.. Kysy lisää myynnistä myynti@invertion.fi
HANSKAAMME
OHJELMISTOKEHITYKSEN

ETÄYHTEYS

Anna tukitiimimme ottaa suora yhteys laitteeseesi niin ratkotaan ongelma kerralla kuntoon.

ota yhteyttä

SÄHKÖPOSTI

Ota yhteys suoraan tukitiimiimme sähköpostitse osoitteella tuki@invertion.fi.

laita viestiä

SOITA TUKITIIMILLEMME

Eikö ohjelma tee niin kuin sinä tahdot? - Aina voit soittaa ja kysyä meiltä. Autamme erittäin mielellämme!

soita

KAUNIS UI

Se, että ohjelmisto tehostaa tuottavuutta tai helpottaa päivittäisiä tehtäviä ei riitä. Sen pitää myös näyttää kauniilta ja olla niin helppokäyttöinen että käyttäjä voi ensimmäisellä käyttökerrallaan olettaa ohjelmiston toimivan hänen tahtomallaan tavalla. Siksi me Invertionilla panostamme erittäin paljon sovellusten graafisiin ominaisuuksiin.

VALMIINA KÄYTTÖÖN

Kun ohjelmisto otetaan käyttöön ei käyttäjän kuulu asennella ja konfikuroida asetuksia ensimmäistä kolmea päivää. Me määrittelemme ohjelmistot siten että ne olisivat mahdollisimman pitkälle konfikuroituja joten loppukäyttäjä pystyy keskittymään siihen mikä hänelle on tuottavinta. Ohjelmistot on kustomoitavissa täysin asiakaskohtaisesti (Logot, yläotsakkeet, alaotsakkeet, sivulayout)

HTML5

Ohjelmointi tehdään aina korkealla laatustandardilla - nykypäivänä ohjelmistoissa on kuoren alla monen laatuista koodia. Meidän vaatimustasomme ja ohjelmistoarkkitehtuurimme varmistavat sen että Invertionin luoma ohjelmakoodi on korkealaatuista pinnan allakin. Ominaisuuksista sen huomaa.

PERSONOINTI LÄHTÖKOHTANA

Kehitämme itsenäisesti ja yhteistyössä asiakkaidemme kanssa versioita ohjelmistosta juuri heidän käyttöönsä parhaiten soveltuvista ratkaisuista. Ohjelmistoillamme asiakas saa juuri oman näköisen lopputuloksen.

CSS3

Ohjelmakoodi jota Invertionissa luodaan on aina yhteensopiva mahdollisimman monen laitteen, käyttöjärjestelmän ja ohjelmistoversion kanssa. Liian rajaavat ratkaisut ohjelmistoja kehittäessä aiheuttavat turhia ongelmia loppukäyttäjän päivittäisessä arjessa. Siksi päivittäiseen stragiaamme kuuluu tuoda ratkaisut iOS ja Android ympäristöihin, jotka kattavat 97% maailman älypuhelin ja tablet-markkinoista.

TEHTY INTOHIMOLLA 

Kun töitä tehdään intohimosta ja uskotaan ratkaisujen muuttavan perustavan laatuisesti tapaa jolla yritykset tekevät työtä eikä ainoastaan raha toimi motivaattorina, tulee tuotteista oikeasti sellaisia jotka voivat muuttaa maailmaa.


Miksi Valita Meidät

Invertionilla olemme aidosti kiinnostuneita asiakkaidemme tuotannon tehokkuuden ja tuottavuuden parantamisesta. Automatisoimalla ja optimoimalla raportoinnin yritys saa kustannussäästöjä samalla parantaen raportoinninsa tasoa omakäyttöön ja asiakkailleen.

Invertionin vahvuus on sen ammattitaitoinen henkilöstö. Ohjelmointitiimimme rautainen osaaminen ja yli 20 vuoden kokemus takaavat aina parhaan lopputuloksen. Ilman osaavaa henkilöstöämme, olisimme vain määrittelemätön rivi ykkösiä ja nollia.

Uskomme vahvasti siihen että jotta suomalaiset yritykset pystyvät vastaamaan kansainväliseen kilpailuun markkinoilla on meidän saatava tehokkaampaa ja tuottavampaa työtä. Tähän yksi ratkaisu on raportoinnin ja datankeruun optimointi. Me Invertionilla pidämme tärkeimpänä tehtävänämme luoda mahdollisuudet asiakkaillemme tähän kehittäen ratkaisuja tuottavuuden parantamiseen.


Meidän Kykymme

Tuottavuuden parantaminen 100%
Raportoinnin parantaminen 100%
Työsuunnittelun automatisointi 100%
Tuotannon tehostaminen 100%
Energiatehokkuuden optimointi 100%